Hjem » lilla (rivoli)

Viser alle 6 resultater

Show sidebar
Jersey uden stretch-0
Close

Jersey uden stretch

DKK80.00
Jersey uden stretch er velegnet som foer til dansekjoler. Materialets glatte overfalde gør det blødt og behageligt som foer, mens den blanke overflade giver effekt når foeret titter frem under yderstoffet i kjolerne. Prisen er angivet per meter, og latin jersey sælges kun i hele metre på DanseMessens hjemmeside.
-50%
Organza -0
Close

Organza

DKK80.00 DKK40.00
Organza er yderst velegnet til at sy ind i dansekjolers underkant, hvis de skal puffe og give en fornemmelse af volumen. Det transparente materialet har en god og kraftig kvalitet. Prisen er angivet per meter, og organza kan også kun bestilles i hele metre på DanseMessens hjemmeside.
Pailletbånd enkeltradet-0
Close

Pailletbånd enkeltradet

DKK11.00
Paillettbånd velegnet til effekt og pynt på dansekjoler, gallakjoler, discodragter, skøjtedragter, gymnastikdragter med mere. Pailletbåndet fås i flere farver og prisen er angivet per meter. Pailletbånd som enkeltradet kan købes i den ønskede længe, f.eks angiver du 1,2 hvis du ønsker 1,2 meter.
Pailletbånd, bredt med stretch-0
Close

Pailletbånd, bredt med stretch

DKK65.00
Pailletstrækbånd er velegnet til at sy på dansekjoler, discodragter, skøjtedragter og gymnastikdragter med mere. Pailletbånd fås i to bredder, hvor dette bånd er 3,5 cm. Prisen er angivet per meter, og der kan kun købes pailletbånd i hele metre på DanseMessens hjemmeside.
Pailletbånd, smalt med stretch-0
Close

Pailletbånd, smalt med stretch

DKK65.00
Pailletbånd velegnet til pynt og effekt på dansekjoler, discodragter, skøjtedragter og gymnastikdragter med mere. Pailletbåndet fås i flere bredder, hvor dette er 2 cm. Prisen er angivet per meter, og der kan kun købes pailletbånd i hele metre på DanseMessens hjemmeside.
stræk_blonde_stoffer-0
Close

stræk_blonde_stoffer

DKK250.00
Blondestof egnet til syning af dansekjoler, discodragter, skøjtedragter og gymnastikdragter mm.. Blondestof skaber en flot effekt på dansegulvet.