Under velkomsten står jeg og vipper lidt fra den ene fod til den anden. Jeg kigger på den fine brud og tænker på den stil, hun har valgt til sit bryllup. Jeg skifter vægten på mine fødder og spekulerer på, hvornår vi mon skal sidde ned. Bare jeg dog havde taget nogle sko med lave hæle på- dejlige, behagelige og bløde sko, istedet for de her stiletter. Under middagen kan jeg så endelig smide stiletterne – under bordet. Jeg gnider mine fødder mod hinanden og prøver at få lidt blod ud til tåspidserne. Der er nok ikke andre, der ser det. Jeg tænker på, hvor bruden mon har købt sine brudesko? Det er sin sag, at have høje hæle på hele dagen – og så hvid satin med blonder… Men hvad er egentligt det perfekt look til et bryllup? Efter dessereten bydes op til dans, og jeg kæmper en brav kamp. Jeg klarer mig gennem hele natten. Godt nok med ømme fødder. Gad vist om næste brudevals bliver min? Så vil jeg købe de smukkeste brudesko til et perfekt bryllup og danse hele natten lang.

Brudesko og bryllupssko fra CocaDee -Et princip om design og komfort

CocaDee arbejder ud fra et klart princip om design og komfort. Sko skal være smukke og brugbare – samtidig. Design og anvendelighed skal gå hånd i hånd.

CocaDee sko er oprindeligt lavet til professionelle dansere. Egnet til flere timers brug i et højt tempo. Senere er dette princip blevet konverteret til bryllupssko. CocaDees sko til bryllup kan du nemlig have på hele dagen, uden at få ømme fødder og smerter som i traditionelle stiletter.

CocaDees højhælede sko er smukke og arbejder sammen med fodens anatomi. Sko der er designet til at blive brugt og ikke til at blive gemt væk i et skab.

Hemligheden bag CocaDees sko er, at trykket på forfoden er reduceret. Reducering af tryk på forfoden opnås gennem stødabsorberende materialer i skoens såler.

CocaDees design respekterer altid fodens anatomi, hvilket indebærer et nøje udvalg af  hælhøjder. CocaDee har udvalgt de bedste til dig.

CocaDees sko er lavet i blødt gedeskindslæder både indvendigt og udvendigt. Dette gør, at skoenes arbejder sammen med din fod. Det er ikke din fod, der former sig efter skoene, men skoene der former sig efter din fod.

DanseMessen anbefaler

Køb altid dine brudesko ud fra et princip om komfort. Brudesko og bryllupssko skal være behaglige og rare at have på hele dagen. Se eksempelvis: Komfortable brudesko eller Brudesko med lav hæl.

Køb online eller i vores butik, i creme, sølv, guld Brudesko i guld og nude farver. Vælg høje hæle med komfort til din bryllupsdag.