Uncategorized @da

Skole til de små

– overvej et mundbind til dit barn.

Læs mere om Skole i Spanien https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-01-27-mens-danske-elever-sidder-hjemme-gaar-de-i-skole-i-spanien-trods-rekordhoejt-antal og i vores artikel om brug Mundbind i Spanien.

I Spanien har det vist sig at være en succes at holde skolerne åbne, kun med få lokale nedlukninger. Børnene er glade for, at de kan bibeholde denne del af deres hverdag, i en tid hvor alle fritidsaktiviteter, fødselsdage og familiefester jævnligt bliver suspenderet- afhængigt af de lokale smittetal.

De spanske børn i alderen 3-15 år fortsætter i skole uændret, trods det at Corona pandemien brager. Mundbind er obligatorisk allerede i 6 års alderen. Mundbind forhindrer smitte, og dette bevises flere gange, hvor et smittet barn ikke smitter sin sidekammerater. En nær kontakt, defineres i Spanien, som en kontakt uden mundbind.

Når ret skal være ret, er det utroligt svært at holde afstand i de spanske skoler, for pladsen er simpelthen ikke til det. Spanske forældre kan på trods af, at Spanien er et land med skolepligt, godt nægte at sende deres børn i skole, fordi kravet om afstand ikke kan opfyldes af skolerne. På trods af dette vælger de fleste forældre at sende deres børn i skole. Børn bliver sendt i skole, fordi det styrker deres mentale sundhed og helbred. En erfaring den spanske regering og de spanske forældre gjorde i forårs-månederne i 2020, da alle skoler lukkede ned.

I skolerne luftes der ud i klasserne, jævnligt og helst hele tiden. Spørger du børnene, er det at bære mundbind et ganske lille offer som de gerne gør, for at kunne være sammen med deres kammerater og venner i skolen.

Når du sender dit barn i skole, bør du overveje et mundbind til dit barn. Husk, at dit barn er i skole i mange timer om dagen. Skift mundbind efter frokost, så dit barn oplever, at mundbindet er friskt og rart. Hav altid et ekstra mundbind med i skoletasken.

Tjek altid om dit mundbind er certificeret. Tjek mundbindets filtering af partikler og aerosoler. Se vores stofmundbind til børn.

https://dansemessen.dk/product/stofmundbind/mundbind-i-stof-til-boern/

https://dansemessen.dk/product/stofmundbind/mundbind-i-stof-til-boern-vaskbart-op-til-70-gange-2/

https://dansemessen.dk/product/stofmundbind/mundbind-i-stof-til-boern-vaskbart-op-til-35-gange/

https://dansemessen.dk/product/stofmundbind/stofmundbind-til-piger-og-drenge/

https://dansemessen.dk/product/stofmundbind/certificeret-mundbind-med-smileys/

https://dansemessen.dk/product/dansetoej/mundbind-i-stof/

https://dansemessen.dk/product/dansetoej/2-lags-mundbind-i-stof-til-boern/

Skriv et svar