Om fest, bryllup og bryllupssko….

Under velkomsten står jeg og vipper lidt fra den ene fod til den anden. Jeg skifter vægten på mine fødder og spekulerer på, hvornår vi mon skal sidde ned. Under middagen kan jeg så endelig smidde skoene under bordet. Jeg gnider mine fødder mod hinanden og prøver at få lidt blod ud til tåspidserne. Der er nok ikke andre gæster der ser det. Efter dessereten bydes op til dans, og jeg kæmper en brav kamp. Det lykkes og jeg klarer mig igennem hele natten. Mine festsko står nu og glor dumt på mig hjemme i skabet. Hver gang jeg åbner skabsdøren, minder de mig om, vabler og udmattelse, snarere end hvor fed en fest jeg var til… – der skal helt sikkert nye boller på suppen næsten gang jeg køber fest, bryllup og bryllupssko.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående historie, og gerne vil ændre den, så er du havnet det rigtige sted.

CocaDee design og komfort som fest, bryllup og bryllupssko.

CocaDee arbejder ud fra et klart princip om design og komfort. Sko skal være smukke og brugbare – samtidig. Design og anvendelighed skal gå hånd i hånd.

CocaDees højhælede sko er smukke og arbejder sammen med fodens anatomi. De fine sko er designet til at blive brugt og ikke til at blive gemt væk i et skab.

Hemligheden bag CocaDees sko er, at trykket på forfoden er reduceret. Reducering af tryk på forfoden opnås gennem stødabsorberende materialer i skoens såler. Dette, sammen med et princip om, at hælen altid skal respektere fodens anatomi. CocaDee sko er oprindeligt lavet til professionelle dansere. Egnet til flere timers brug og et højt tempo – hvorefter dette princip senere er blevet konverteret til bryllupssko. CocaDees sko til bryllup kan du nemlig have på hele dagen, uden at få ømme fødder og smerter som i almindelige stiletter.

Der findes et hav af forskellige hæltyper- lige fra sylespidse stiletter til små kraftige brikhæle. Fortvivl ikke CocaDee har udvalgt de bedste til dig.

DanseMessens råd til næste fest eller bryllup

Køb altid dine fest, bryllup og bryllupssko ud fra et princip om komfort, så holder dine fødder længere og du får en bedre fest, oplevelse og aften. Vi anbefaler CocaDee sko til bryllup, fest, konfirmation og selvfølgelig dans.  

Er du blevet nysgerrig, så kig ind her 😉

https://dansemessen.dk/shop/bryllupssko/